Oriģinālais Anthon Berg marcipāna batoniņš joprojām tiek ražots tieši tāds pats kā 1898. gadā. Mandeļu pasta, pārklāta ar gardu tumšo šokolādi.
Garša: ne mazāk kā 50 % sausā kakao satura tumšajā šokolādē
Izcelsmes valsts: Dānija
Sastāvdaļas: cukurs, mandeles 29 %, kakao masa, aprikožu kauliņi, glikozes sīrups, kakao sviests, piena tauki, emulgators (rapšu lecitīns), konservants (sorbīnskābe).
Alergēni: sastāvā ir mandeles, piens
Informācija par ražotāju:A/S Anthon Berg, Toms Allé 1, 2750 Ballerup, Dānija
Brīdinājumi: sastāvā var būt riekstu daļiņas.
Uzglabāšanas nosacījumi: ieteicamā uzglabāšanas temperatūra: 11–18 °C.
Informācija par uzturvērtību:
Enerģētiskā vērtība |
2184 kJ / 523 kcal |
Tauki, tostarp piesātinātie tauki |
32 g, 8,4 g |
Ogļhidrāti, tostarp cukurs |
46 g, 37 g |
Olbaltumvielas |
11 g |
Sāls |
0 g |